Зустрічайте нові канали

Абоненти Мережі Ланет отримали доступ до нових каналів.

Зустрічайте нові канали

Шановні абоненти!

З радістю повідомляємо, що тепер в ТВ-пакети Мережі Ланет та в сервіс Ланет.TV додані нові канали:

XSport+ – телеканал транслює переважно національні змагання та міжнародні спортивні події за участю українських команд, репортажі з місця спортивних подій, докладний розбір всіх поєдинків, ексклюзивні інтерв'ю з відомими спортсменами та інші тематичні передачі.

JimJam – канал для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Основу мовлення складають пізнавальні веселі добрі серіали, які допомагають юним глядачам розвивати уяву та мислення, а також вчать, як треба себе поводити.

CBS Reality – телеканал мовить по всій Європі, на Близькому Сході та в Африці. Він дозволяє відчути себе очевидцем актуальних подій, приміряти різні професії, дізнавшись більше про особливості кожної з них. Популярні серіали дають змогу розслабитися та поринути у світ захопливих подій разом з героями історії.

Extreme Sport – телеканал, присвячений винятково екстремальним видам спорту й адресований любителям гострих відчуттів. В режимі нон-стоп транслюються програми про маунтенбайк, скейтбординг, BMX, серфінг, реслінг тощо.

Travel Channel – телеканал, що пропонує до перегляду документальні фільми, реаліті-шоу та пізнавальні програми, пов’язані з подорожами й відпочинком по всьому світу.

Food Network – телеканал, присвячений кулінарії. У сітці мовлення – передачі про приготування різноманітних страв, технологічні прийоми, що полегшують роботу на кухні, а також матеріали про екзотичні національні кухні, рідкісні ласощі та кулінарні новинки.

FashionBox – телеканал демонструє модні новинки, яскраві тренди та дозволяє познайомитися з найкращими світовими дизайнерами. На глядачів чекають ексклюзивні репортажі з червоних доріжок, щотижневі тематичні блоги і зіркові події.

Cartoon Network – один із найпопулярніших телеканалів для дитячої аудиторії. Він пропонує велику кількість пригодницьких та розважальних мультфільмів на будь-який смак.

360TuneBox – телеканал, створений для меломанів. В ефірі транслюються музичні кліпи популярних співаків і виконавців-початківців з усього світу.

FightBox – спеціалізований спортивний канал, який мовить 24/7. В ефірі транслюються турніри з різних видів єдиноборств із усього світу: змішані бойові мистецтва, кікбоксинг, дзюдо, боротьба, джиу-джитсу, карате, бокс тощо.

Fast&FunBox – спортивний телеканал, що пропонує для перегляду екстремальні шоу та змагання з усього світу – від автомобільних гонок і мотокросу до сноубордингу та скейтбордингу.

DocuBox – розважально-освітній канал, що пропонує велику фільмотеку з відзначеними нагородами фільмами, серіали та документальні програми про дику природу, науку, людство та світову культуру.

Gametoon – канал, що транслює огляди ігор, турніри (кіберспорт), популярні стріми та багато іншого.

FilmBox Arthouse – на каналі транслюються роботи видатних світових режисерів, зокрема Хічкока, Куросави, Фелліні та багатьох інших. Також канал випускає спеціальні програми, присвячені певному творчому руху або роботам окремих режисерів.

Шукайте канали у високій якості в ТВ-пакетах Мережі Ланет та в сервісі онлайн телебачення Ланет.TV або в Android-додатку.