Доступне підключення до інтернету по WiFi

Оптимальне рішення для мешканців приватного сектору тих населених пунктів, де поки що немає можливості підключитися до мережі Інтернет по кабелю.

Доступне підключення до інтернету по WiFi

Відчуйте переваги інтернету від Мережі Ланет! Підключайте Інтернет по Wi-Fi уже зараз з можливістю переключення на технологію PON в майбутньому.

Тарифи Start Радіо і Medium Радіо передбачають доступ до мережі Інтернет у приватному секторі по Wi-Fi. Для даного типу підключення використовується радіозв’язок. В майбутньому у цих населених пунктах планується реалізувати підключення за допомогою технології PON (з використанням оптичного кабелю).

Вартість підключення - від 1499 грн.

Підключення доступне для мешканців таких населених пунктів Рівненської області:Новостав, Олишва, Пітушків, Річище, Сухівці, Радухівка, Новожуків, Посників, Борбин, Ставище, Малин, Підгай, Велика Городниця, Малі Дорогостаї, Ужинець, Владиславівка, Іванівка, Новоселівка, Панталія, Злинець, Здовбиця, Бірок, Судобичі, Молодава Друга, Микулин, Полівці.

Залишайте заявку на підключення на нашому сайті або телефонуйте (0800) 601-200.

Інтернет від Мережі Ланет - це висока швидкість інтернету, якісне надання послуг, цілодобова підтримка та багато іншого.

Приєднуйтеся до сучасного провайдера!