Мережа Ланет заблокує доступ до заборонених сервісів

Шановні абоненти!Президент України Петро Порошенко ввів у дію рішення РНБО, підписавши указ № 133/2017 про нові санкції проти Росії, які...

Мережа Ланет заблокує доступ до заборонених сервісів

Мережа Ланет як відповідальний провайдер заблокує доступ до заборонених сервісів вже з 22 травня 2017 року (згідно з Додатком 2 до рішення Ради національної безпеки та оборони України).

Ми припинили розвиток офіційної групи у соцмережі «ВКонтакті», тож долучайтеся до нашої спільноти у Facebook та дізнавайтеся про найактуальніші новини, акції, конкурси, розіграші й інші події.

Мережа Ланет у Facebook налічує майже 80 000 шанувальників, майже 2000 публікацій та близько 1500 відгуків про компанію. Сформованою за декілька років ком’юніті активно обговорюються найактуальніші події з життя провайдера та галузі телекомунікацій у цілому.

Якщо обліковий запис ВК є способом авторизації у наших сервісах, рекомендуємо змінити його на альтернативний у найкоротші терміни, щоб і надалі залишатися з нами на зв’язку, бути в курсі останніх новин компанії та продовжувати користуватися нашими сервісами.

Ми турбуємось про те, щоб ваші персональні дані та інша особиста інформація не постраждала, тому підготували перелік корисних посилань: