Додано канали на Ланет.TV

Шановні абоненти! Чудова новина для користувачів сервісу Ланет.TV. Ми збільшили перелік каналів у пакеті «Baza» . Тепер для вас доступні...

Додано канали на Ланет.TV

National Geographic - культура, наука, історія, природа на каналі, створеному «Національним географічним товариством». Усі передачі і фільми, які там транслюються, об'єднані такими тезами: потрібно мислити, не боятися вивчати і бути допитливим.

Nat Geo Wild - документальні фільми та передачі про дивовижний і унікальний світ дикої природи матінки Землі. На глядачів чекає цікава і пізнавальна інформація про флору і фауну, яка нікого не залишить байдужим.

FOX - для любителів кращих зарубіжних серіалів, різноманітність жанрів яких повинен прийти до смаку всім. Особливо будуть раді фани серіалу «Гра престолів», адже канал показує свіжі серії нового сьомого сезону!

FOX Life - популярні серед широкої громадськості серіали, передачі про зірок і моду, реаліті-шоу та інше. Вмикай, щоб не було нудно.

Перегляд доступний всередині Мережі Ланет абонентам кабельного ТВ-пакету «Baza+» . Для входу використовуйте логін і пароль облікового запису Ланет.