Зміна вартості тарифних планів

Шановні абоненти! Зверніть увагу: ми вимушені переглянути вартість тарифних планів та змінити їх, починаючи з розрахункового періоду, який буде відкрито після 17.12.2018 року.

Зміна вартості тарифних планів

Зміна тарифних планів на актуальні відбудеться для абонентів, які користувалися архівними тарифами Реактивний-100Мбіт, Реактивний-100Мбіт, Домашній безліміт до 25M, Домашній безліміт до 50M, Домашній безліміт до 100M, Домашній безліміт до 50M, Універсальний_50 Мбіт в наступних населених пунктах: Біла криниця, Верба, Городище, Грушвиця Перша, Грушвиця Друга, Дядьковичі, Карпилівка, Колоденка, Нова Українка, Острожець, Тучин, Шубків.

Вказані пакети більше не будуть доступні для користування. Починаючи з розрахункового періоду, який буде відкрито після 17.12.2018, абоненти, які підключалися за даними тарифними пакетами, будуть автоматично переведені на тариф «L» вартістю 199 грн/30 дн.

Тариф «L» передбачає безлімітний доступ до ресурсів мережі Інтернет на швидкості до 100 Мбіт/с та понад 100 телеканалів в пакеті IPTV «Core» у сервісі телебачення Ланет.TV

Дякуємо за розуміння!