Внаслідок умисного пошкодження обладнання Мережі Ланет був відсутній Інтернет

Просимо відгукнутися тих, хто має будь-які відомості щодо пошкодження обладнання 22-23 грудня 2018 року

Внаслідок умисного пошкодження обладнання Мережі Ланет був відсутній Інтернет

Шановні абоненти!

22-23 грудня 2018 року були зафіксовані випадки умисного пошкодження обладнання Мережі Ланет. Через це виникли складнощі з наданням послуги Інтернет у деяких населених пунктах.

Характер слідів пошкодження на оптичних муфтах вказує на постріли з травматичної зброї, також було знайдено відповідну кулю. Маршрут прямування зловмисника свідчить про те, що ця людина добре обізнана з організацією мережі та її структурою.

Наші співробітники активно працюють над відновленням усіх комутаційних точок, основна частина яких вже працює у штатному режимі. Також ми одразу розпочали активну співпрацю з представниками правоохоронних органів. Наразі вже відкрито два провадження, у рамках яких тривають відпрацювання отриманих доказів та сформованих версій.

Мережа Ланет пропонує 10 000 грн за відомості, які підтвердяться та допоможуть затримати зловмисника! Тож якщо ви стали свідком цих неправомірних дій або надалі помітите щось підозріле, просимо повідомити нам про це за номером телефону +38 (03849) 9-07-01. Конфіденційність гарантуємо, залучати до справи не будемо.