Кіно міжнародного рівня: у Кам'янці-Подільському пройде фестиваль «Бруківка» (оновлено)

Мережа Ланет — генеральний партнер заходу — підключила Інтернет на локаціях та нагородить переможців «Бруківки»

Кіно міжнародного рівня: у Кам'янці-Подільському пройде фестиваль «Бруківка» (оновлено)

У Кам'янці-Подільському вже традиційно відбудеться міжнародний кінофестиваль «Бруківка». Точних дат проведення наразі немає, оскільки організатори «Бруківки» вирішили перенести фестиваль на невизначений термін через червону зону в місті та зростання кількості хворих на Covid-19. Мережа Ланет стала генеральним партнером заходу та забезпечила інтернет-зв'язком локації проведення. Одна з них — міський будинок культури.

Також Мережа Ланет підготувала три сертифікати на послуги студії відеовиробництва LANET PRODUCTION для переможців у трьох номінаціях:

  • Кращий український документальний фільм;
  • Кращий український анімаційний фільм;
  • Кращий український короткометражний фільм.

А переможцю гран-прі фестивалю «Бруківка» ми вручимо головний приз — сертифікат на 25 000 грн на послуги студії LANET PRODUCTION.

Фестиваль некомерційний, тож всі охочі можуть безкоштовно відвідати кінопокази конкурсної та позаконкурсної програм, воркшопи, лекції та зустрічі з представниками індустрії.

«Бруківка» — незалежний фестиваль сучасного українського та міжнародного кіно, який щороку проходить в Кам’янці-Подільському з 2017 року. За 5 років існування захід з локального проєкту з підтримки креативних людей Поділля переріс в один з найбільших кінофестивалів Західної України.