Оновлюємо послугу телебачення: дивіться кращі міжнародні телеканали та сплачуйте менше!

З 1 травня буде оновлено перелік актуальних ТВ-пакетів та суттєво знижено вартість послуги телебачення. Більше каналів, кращий міжнародний ТВ-контент і все це за меншу ціну!

Оновлюємо послугу телебачення: дивіться кращі міжнародні телеканали та сплачуйте менше!

Шановні абоненти!

З 01.05.2021 Мережа Ланет повністю оновить послугу телебачення. Ми робимо кращі міжнародні телеканали більш доступними, зменшуємо кількість реклами та суттєво знижуємо ціну на ТВ-пакети!

Для замовлення будуть доступні такі ТВ-пакети:

  • ТВ-пакет Baza, який поєднає високу якість та вигідну ціну. Пакет передбачатиме доступ до 150+ телеканалів у сервісі онлайн-телебачення Ланет.TV. Пакет включає кращі міжнародні телеканали, серед яких Viasat, TV1000, Sony, Discovery, VIP Premier, FOX та інші, при цьому його вартість становитиме лише 67 грн/30 днів!
  • ТВ-пакет Prime, який надаватиме доступ до понад 180 кращих українських та міжнародних розважальних і пізнавальних телеканалів, серед яких — Discovery, FOX, Viasat, TV1000, VIP Premier, Sony та інші. Вартість пакету становитиме лише 97 грн/30 днів;
  • безкоштовний соціальний ТВ-пакет Promo, що включатиме понад 100 інформаційних та розважальних українських телеканалів.

Нові ТВ-пакети будуть без каналів чотирьох медіагруп, які достроково розірвали з нами договір. Саме виключення цих каналів дозволило нам знизити вартість тарифів для абонентів та сформувати кращі пропозиції.

У травні відбудеться відключення таких телеканалів:

  • ICTV, Новий канал, СТБ, М1, М2, ОЦЕ – з 1 травня 2021 року;
  • Україна, НЛО TV, Індиго TV – з 5 травня 2021 року;
  • 1+1, 2+2, ТЕТ, ПлюсПлюс, Бігуді, Уніан – з 19 травня 2021 року;
  • Квартал TV, Bolt, StarFamily, StarCinema, FilmUA Drama, Кус-Кус, 36,6 – з 19 травня 2021 року;
  • Інтер, К1, К2, НТН, Мега, Enter-фільм, Піксель, Zoom – з 21 травня 2021 року.

Звертаємо вашу увагу, що нові ТВ-пакети сформовано вже без цих телеканалів, і з 01.05.2021 вони стануть доступними для замовлення новим абонентам.

Нам прикро констатувати втрату каналів, які, згідно зі статистикою, отримували суттєву увагу глядачів. Однак в нових ТВ-пакетах зібрані найкращі міжнародні мовники, які доступні тільки для легальної ретрансляції на території України, тому ми сподіваємося, що кожен глядач знайде альтернативний контент для себе. Водночас ми отримуємо можливість не тільки сформувати кращі пропозиції без основних каналів медіагруп, а й звільняємося від нав'язаних ними холдингових непопулярних каналів та потреби платити великі гроші за контент, який ще й усіляко перенасичений рекламою.

У зв’язку зі зміною ТВ-пакетів відбудеться актуалізація послуг для дійсних абонентів починаючи з наступного розрахункового періоду, який буде відкрито після 01.05.2021. Переведення на актуальні тарифні плани відбудеться автоматично згідно з поточним підключення або на вибраний абонентом тариф з переліку доступних. Більш детальна інформація буде надана шляхом персонального інформування.

Ми цінуємо кожного абонента і щиро вдячні вам за розуміння і за те, що обрали Мережу Ланет.