Підключайте інтернет за тарифом CONNECT та отримуйте джерело безперебійного живлення

Замовляючи підключення до мережі за тарифом CONNECT, ви додатково отримаєте сучасний пристрій, що забезпечує безперебійне живлення для телекомунікаційного обладнання до 5 годин

Підключайте інтернет за тарифом CONNECT та отримуйте джерело безперебійного живлення

Тривалі відключення електроенергії вже стали нормою для українців, проте все одно викликають дискомфорт з точки зору не лише побуту, а й можливості продуктивно працювати. У більшості випадків разом із відсутністю світла зникає й інтернет, у зв’язку з чим виникає потреба знайти дієвий спосіб завжди залишатися онлайн.

Провайдер Мережа Ланет пропонує мешканцям Рівненської області підключити інтернет за вигідним тарифом CONNECT, завдяки якому доступ до мережі буде залишатися навіть у разі відсутності електропостачання. Це можливо завдяки тому, що підключення відбувається за технологією PON.

Окрім цього, підключення до мережі за тарифом CONNECT передбачає надання абоненту в користування не лише абонентський термінал ONU, а й джерело безперебійного живлення — mini-UPS RCI PS12238W. Це автоматичний пристрій для забезпечення безперебійного живлення для телекомунікаційного обладнання із вбудованим акумулятором на 10400 mAh. Таке обладнання має одразу декілька істотних переваг, зокрема:

  • забезпечення автономної роботи обладнання із живленням 12V до 5 годин;
  • функція стабілізатора — захист електронних приладів у будинку від раптових стрибків напруги;
  • захист техніки від втрати даних чи виведення її з ладу;
  • невеликий розмір та легка вага пристрою, завдяки чому він не займає багато місця.

Діючі абоненти Мережі Ланет у Рівненській області, які наразі підключені до мережі за технологією Ethernet, можуть замовити переключення на технологію PON, щоб мати можливість користуватися інтернетом під час відключення електроенергії. Вартість переключення аналогічна вартості підключення тарифу CONNECT із наданням джерела безперебійного живлення. Також можливе переключення на PON тариф без надання ДБЖ.

Для замовлення підключення за вигідним тарифом і консультації звертайтесь до операторів Мережі Ланет за контактним номером телефону, або залишайте заявку на сайті.