Придбайте джерело безперебійного живлення та користуйтесь інтернетом від Мережі Ланет без світла

Відтепер абоненти Мережі Ланет можуть придбати новий пристрій Mini UPS RCI, що забезпечить до 5 годин резервного живлення потрібного обладнання

Придбайте джерело безперебійного живлення та користуйтесь інтернетом від Мережі Ланет без світла

У зв'язку з ракетними обстрілами ворога українці щодня стикаються з тривалими відключеннями електроенергії. Незважаючи на це, незламні люди мужньо переносять усі негаразди, продовжують працювати та займатися побутовими справами.

Щоб комфортно пережити блекаут, можна скористатись додатковим обладнанням, яке є серйозною підмогою у такій ситуації. Зокрема, продовжити роботу електрообладнання у будинку або офісі за відсутності електропостачання може джерело безперебійного живлення (ДБЖ).

Провайдер Мережа Ланет пропонує своїм абонентам придбати такий пристрій — Mini UPS RCI PS12238W із вбудованим акумулятором на 10400 mAh. Це автоматичний пристрій, що дозволяє під’єднаному до нього обладнанню автономно працювати до 5 годин. Окрім цього, ДБЖ захистить електронні прилади у вашій оселі від раптових стрибків напруги та забезпечить їхню подальшу роботу під час вимкнення світла. Ще одна перевага міні-UPS полягає у його невеликому розмірі та легкій вазі, завдяки чому прилад не займає багато місця.

Придбайте якісне обладнання за прийнятною вартістю та з оперативною поштовою або кур'єрською доставкою. Для його замовлення заповніть форму зворотного зв'язку на сайті та очікуйте на дзвінок оператора, щоб з'ясувати всі необхідні деталі.