Тренажери для майбутніх паралімпійців: Мережа Ланет передала обладнання в Хмельницький «Інваспорт»

Устаткування придбали за кошти, отримані в акції «Олімпійський Гігабіт». З покупкою та доставкою тренажерів допомогла БО «Дарунок»

Тренажери для майбутніх паралімпійців: Мережа Ланет передала обладнання в Хмельницький «Інваспорт»

З 1 червня по 22 серпня 2021 року Мережа Ланет проводила благодійну акцію «Олімпійський Гігабіт», присвячену Олімпіаді у Токіо. У рамках ініціативи завдяки підтримці наших абонентів вдалось зібрати 287 945 грн!

Усі отримані з акції гроші ми передали у благодійну організацію «Дарунок». А волонтерам за кошти вдалось закупити 5 спортивних тренажерів для Хмельницького регіонального центру фізкультури та спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт». Нове устаткування дозволить спортсменам проходити значно якіснішу реабілітацію та підготовку до майбутніх змагань. Не виключено, що це будуть міжнародні чемпіонати та Паралімпіади.

Ще раз дякуємо всім користувачам акційного тарифу «GIGOLYMP» за активну участь у благодійній акції та поширення інформації про неї. А також людям, що долучались до доброчинності на Facebook та Instagram-сторінках Мережі Ланет.

Окрема велика подяка компаніям-партнерам «Олімпійського Гігабіту» — сайту з пошуку роботи rabota.ua за інформаційну підтримку та світовому постачальнику інформаційно-комунікаційних рішень Huawei за додаткову благодійну механіку.