Digital-агентство Ланет CLICK увійшло до рейтингу ІАВ Україна

IAB підбив підсумки за 2022 рік та оприлюднив рейтинг українських агенцій та компаній, що надають послуги у сфері digital

Digital-агентство Ланет CLICK увійшло до рейтингу ІАВ Україна

Міжнародне об’єднання учасників ринку інтерактивної реклами ІАВ Україна оприлюднило рейтинг диджитал-агенцій та компаній, що надають послуги у сфері digital, за 2022 рік.

За словами CEO IAB Україна Анастасії Байдаченко, ті компанії, що увійшли до актуального рейтингу, не просто зберегли свою працездатність, процеси та команду в період війни, а й «вмикають зелене світло для подальшої активізації рекламної активності та відновлення галузі».

Наше агентство Ланет CLICK також взяло участь у цьогорічному рейтингу. У низці категорій нашим колегам вдалось зайняти хороші позиції:

  • 14 місце в категорії «Перфоманс»;
  • 11 місце в категорії «SMM»;
  • 11 місце в категорії «Контент»;
  • 13 місце в категорії «Інтелектуальні послуги».

Попри складну ситуацію в Україні та воєнний час, команда Ланет CLICK продовжує підтримувати український бізнес. Той факт, що агентство потрапило до переліку найкращих компаній у сфері диджитал — це не лише відображення професійного росту, а й мотивація для подальшого розвитку і прагнення до кращих результатів.