Актуалізація тарифів

Зміна тарифних планів у грудні 2021 року

Актуалізація тарифів

У зв'язку з плановим процесом актуалізації тарифів, який допомагає покращувати якість послуг, що надаються, та підтримувати їх на належному рівні, повідомляємо: починаючи з розрахункового періоду, який буде відкрито після 16 грудня 2021 року, архівні тарифні пакети будуть змінені на актуальні. Новий розрахунковий період, який настане після 16.12.2021, буде відкритий з урахуванням зміни тарифу.

Абоненти Мережі Ланет, які користувалися архівним тарифним планом «M+», будуть переведені на дешевший тарифний план «LUX» вартістю 167 грн/30 дн. Тариф передбачає доступ до гігабітного Інтернету на швидкості до 1000 Мбіт/с, а також до ТВ-пакету «Prime» з понад 200 кращими українськими та зарубіжними телеканалами, з яких понад 100 — в якості HD.

Звертаємо вашу увагу, що для забезпечення доступу до гігабітної швидкості в тарифі «LUX» є необхідність заміни кабелю в квартирі на 4-парний стандарту CAT5e. Виконання робіт з заміни відбувається безкоштовно, вам потрібно лише замовити виклик майстра, щоб в подальшому користуватись усіма перевагами гігабітного Інтернету та якісного ТБ.

Також ви можете змінити тарифний план, вибравши оптимальний для вас з переліку актуальних в Особистому кабінеті абонента Мережі Ланет в розділі «Послуги». Дякуємо за розуміння!