Вирушайте в експедиції Україною разом з каналом «Ukraїner»

Шукайте пізнавальний канал у всіх IPTV-пакетах на Ланет.TV

Вирушайте в експедиції Україною разом з каналом «Ukraїner»

Віднедавна у сервісі Ланет.TV з’явився новий пізнавальний канал «Ukraїner», заснований на матеріалах однойменного суспільно-культурного мультимедійного видання і присвячений популярній антропології та етнографії. В ефірі каналу — сюжети про непересічних людей, цікаві місця, відеоблоги з експедицій, аерозйомки маловідомих локацій і фантастична природа.

Ukraїner — це сучасний український медіа-проект, який розповідає пізнавальні історії про найвіддаленіші куточки, людей, мистецтво та бізнес в Україні. Ці історії демонструють Україну у світовому контексті, показують зміни й перемоги, які відбуваються на різних рівнях.

Перша антропологічно-етнографічна експедиція Ukraїner розпочалася у червні 2016 року і тривала по жовтень 2018 року, охопивши всі 16 історичних регіонів України — від Слобожанщини до Поділля, від Волині до Таврії, крім тимчасово окупованих територій.

Мережа Ланет пишається співпрацею з проектом. Ми сподіваємося, що ви знайдете багато цікавих та захопливих історій, відкриваючи для себе Україну разом з каналом «Ukraїner».

Канал доступний для перегляду в HD-якості в браузерній версії Ланет.TV, а також в Android-додатку в усіх пакетах («Prime», «Baza», «Core», «Promo»).