Літо без обмежень: волонтерство Мережі Ланет у просторі «Космотабір»

Співробітники Мережі Ланет долучились у ролі волонтерів до літнього інклюзивного денного табору «Космотабір» у співпраці з ГО «Бачити серцем»

Літо без обмежень: волонтерство Мережі Ланет у просторі «Космотабір»

Мережа Ланет — це команда професіоналів, яка працює та розвивається для людей. Ми активно беремо участь у різноманітних благодійних заходах і підтримуємо соціальні ініціативи. Однією з таких став проєкт «Космотабір» — літній інклюзивний денний табір.

«Космотабір» — це проєкт громадської організації «Бачити серцем», в рамках якого волонтери надають всебічну систематичну підтримку людям з комплексними порушеннями розвитку та їхнім родинам.

Наша команда провела пів дня з учасниками «Космотабору». Волонтери активно спілкувалися з дітками, грали у різноманітні ігри, брали участь у майстер-класах, присвячених українській тематиці. У цей тематичний день генетичного коду України символічно завершився другий тиждень космічного літа для всіх учасників «Космотабору».

Загалом «Космотабір» став затишним простором для дітей з інвалідністю, переселенців та тих, хто втратив батьків через російську агресію. Тут вони змогли здобути нові навички, проявити свої таланти та просто відчути радість дитинства.