Лише українською: відключаємо російськомовну версію сайту Мережі Ланет

З огляду на війну росії проти України ми вирішили вимкнути версію сайту мовою агресора

Лише українською: відключаємо російськомовну версію сайту Мережі Ланет

Через повномасштабне вторгнення росії на територію України ми вирішили відключити російськомовну версію сайту Мережі Ланет. Відтепер www.lanet.ua буде існувати виключно українською мовою. Як відповідальна українська компанія ми розуміємо наскільки важливо зараз максимально відгородитись від ворожої культури та інформаційного простору.

Російська стала мовою окупанта. Тому навіть наші захисники на полі бою вигадали варіанти, як відрізнити свого від чужого з допомогою слова. За кордоном іноземці впізнають звучання нашої мови, яку з початку вторгнення чути з усіх куточків світу, де прихищають біженців. Тому і ми повинні тримати фронт поширення всього українського у нашій сфері, наскільки це можливо.

Ми спостерігаємо, як масово поширюється бажання українців, для яких рідною та звичною з дитинства була російська, переходити на українську. І це зворушує та надихає. Тож давайте всі разом підтримаємо цей рух і закріпимо українську мову як ще один елемент, який нас об'єднує.

Відключення російськомовної версії сайту однозначно матиме свої наслідки. Маючи глибоку експертизу в діджитал-просуванні, ми розуміємо ризики, які пов'язані в першу чергу з алгоритмами роботи пошукових мереж. Та попри це ми все ж свідомо робимо цей крок. А для мінімізації прогнозованих збитків ми реалізуємо комплекс заходів.

Віримо у ваше розуміння нашого рішення. А у випадку, якщо у вас виникнуть труднощі у сприйнятті окремої інформації щодо наших послуг, ви завжди можете звернутись до техпідтримки Мережі Ланет. Наші фахівці з радістю допоможуть вам.

Разом до перемоги!

Все буде Україна!