Зміна вартості тарифних планів

Шановні абоненти!У зв’язку зі збільшенням витрат, пов’язаних із наданням послуг, ми вимушені переглянути вартість тарифних планів Інтернет та змінити їх, починаючи з розрахункового періоду, який буде відкрито після 10.08.2018.

Зміна вартості тарифних планів

Відтепер вам доступні тарифні пакети «Інтернет + ТБ» від Мережі Ланет, які включають нову послугу - доступ до онлайн-телебачення Ланет.TV через браузерну версію або в Android-додатку. Обирайте свій ТВ-пакет: 160+ телеканалів, 50 з яких у форматі Full HD, у пакеті «/PRIME», 160+ українських та закордонних телеканалів у пакеті «/BAZA» або ж переглядайте загальнонаціональні канали у мінімальному пакеті «/CORE».

Зверніть увагу, що тарифні пакети «Сотка», «Старт», «Форсаж», «Турбо» та «Спурт» більше не будуть доступні для користування. Починаючи з розрахункового періоду, який буде відкрито після 10.08.2018, абоненти, які підключалися за даними тарифними пакетами, будуть автоматично переведені на тариф «Start» вартістю 179 грн/30 дн.

Тариф «Start» передбачає безлімітний доступ до ресурсів мережі Інтернет на швидкості до 50 Мбіт/сек та близько 70 телеканалів в пакеті IPTV «Promo» у сервісі телебачення Ланет.TV

Інтернет-пакет «Нітро» зберігає актуальність для тих абонентів, які уже підключені за цим тарифом, але не буде доступний для підключення новим користувачам.

Також ви можете самостійно обрати новий тарифний пакет Інтернет + ТБ із переліку актуальних в Особистому кабінеті абонента Мережі Ланет у розділі «Послуги».

Дякуємо за розуміння!