Нові тарифні пакети!

Шановні користувачі!Ми запускаємо нові тарифні пакети, які стали ще швидше, краще і цікавіше: доступ до мережі Інтернет у найпростішому...

Нові тарифні пакети!

Також звертаємо вашу увагу на те, що абсолютно у всіх пакетах «Інтернет» та «Інтернет+ТБ» доступна можливість перегляду IPTV-телебачення, а це онлайн доступ на Ланет.TV або в Android-додатку до більш ніж 50 каналів у пакеті «Promo», або більш ніж 100 в пакеті «Baza».

Ви можете ознайомитися і самостійно вибрати пакет, що підходить саме вам .

У розділі «Інтернет+ТБ» ви знайдете пакети зі швидкістю інтернету від 100 Мбіт/с і переглядом більш ніж 30 каналів в аналоговому та 40 у цифровій якості в пакеті «Carbon» до 1000 Мбіт/с на світові напрямки і переглядом більш ніж 70 каналів в аналоговій та 90 в цифровій якості в акційному пакеті «Gold». Подробиці акції за посиланням.

У розділі «Інтернет» ви можете вибрати тариф зі швидкістю інтернету від 50 Мбіт/с та доступом до більш ніж 50 IPTV каналів пакету «Promo» в «Iron» або, наприклад, «Carbon», зі швидкістю інтернету від 100 Мбіт/с і IPTV–пакетом «Core», а це онлайн доступ до більш ніж 70 каналів на Ланет.TV або в Android-додатку.

Розділ «Кабельне ТБ» пропонує більш ніж 30 каналів в аналоговому та 40 у цифровому форматі в пакеті «Core+» або більш ніж 70 каналів в аналоговому та 90 в цифровому некодованому форматі «Baza+».

Приємного користування послугами!