Актуалізація тарифів

Зміна тарифних планів у серпні 2020 року

Актуалізація тарифів

У зв'язку із зростанням витрат на обладнання та матеріали, необхідні для стабільної роботи мережі та її модернізації, ми змушені переглянути тарифні плани та змінити їх на актуальні. Це плановий процес, покликаний допомагати покращувати якість послуг, що надаються та підтримувати їх на належному рівні, що особливо важливо в умовах підвищеної потреби в доступі до швидкісного Інтернету та ТБ.

Тому повідомляємо: починаючи з розрахункового періоду, який буде відкрито після 05.08.2020 року, архівні тарифні пакети «Titan+» і «Iron+» будуть змінені на актуальні. Новий розрахунковий період, який настане після 5 серпня, буде відкритий з урахуванням зміни тарифу.

Абоненти, які користувалися послугою Інтернет без кабельного ТБ, будуть переведені на тарифний план «S» вартістю 119 грн/30 дн.

Абоненти, які користуються послугою Інтернет та IPTV-пакетом «Core», будуть переведені на тариф «S+» вартістю 189 грн/30 дн.

Абоненти, які користуються послугою Інтернет та кабельним пакетом «Core+», будуть переведені на тариф «S+» вартістю 196 грн/30 дн.

Абоненти, які користуються послугою Інтернет та IPTV-пакетом «Baza», будуть переведені на тариф «M+» вартістю 217 грн/30 дн.

Абоненти, які користуються послугою Інтернет та кабельним пакетом «Baza+», будуть переведені на тариф «M+» вартістю 237 грн/30 дн.

Також звертаємо вашу увагу, що з нового розрахункового періоду вартість кабельних ТВ-пакетів становитиме:

Наголошуємо, що вартість IPTV-пакетів з 5 серпня знизиться та становитиме:

Також ви можете змінити тарифний план, вибравши оптимальний для вас з переліку актуальних в Особистому кабінеті абонента Мережі Ланет в розділі «Послуги».

Дякуємо за розуміння!