Зміна вартості тарифів у лютому 2019 року

Шановні абоненти! Зверніть увагу: у зв'язку зі збільшенням собівартості послуг ми вимушені переглянути вартість тарифних планів та змінити їх, починаючи з розрахункового періоду, який буде відкрито після 1 лютого 2019 року.

Зміна вартості тарифів у лютому 2019 року

Зміна тарифних планів на актуальні відбудеться для абонентів, які користувалися такими тарифами: «Titan+», «Гамма Гігабіт», «Дуо», «Уно», «Турбо Швидкість x2», «Гамма», «Профі+», «Iron+», «Titan», «Дос Турбо-світ x2», «Тріо», «Сігма», «Турбо», «Дельта», «Дос», «Iron».

Вказані пакети більше не будуть доступні для користування. Починаючи з розрахункового періоду, який буде відкрито після 01.02.2019 року, абоненти, які підключалися за вищевказаними тарифними пакетами, будуть автоматично переведені на актуальні:

  • абоненти, які користуються послугою Інтернет без підключення кабельного ТБ, будуть переведені на тариф «Корунд+» вартістю 119 грн/30 дн.;
  • абоненти, які користуються послугою Інтернет та ТБ-пакетом «Core+», будуть переведені на тариф «Рубін+» вартістю 159 грн/30 дн.;
  • абоненти, які користуються послугою Інтернет та ТБ-пакетом «Baza+», будуть переведені на тариф «Silver+» вартістю 199 грн/30 дн.

Звертаємо вашу увагу, що вартість ТВ-пакету «Baza+» становитиме 99 грн.

Також ви можете самостійно обрати новий тарифний пакет із переліку актуальних в Особистому кабінеті абонента Мережі Ланет у розділі «Послуги».

Дякуємо за розуміння!