Надшвидкий доступ в Інтернет: новий гігабітний тариф

Відтепер у вашому регіоні доступний для підключення або переходу гігабітний тариф «VIP Ethernet+»

Надшвидкий доступ в Інтернет: новий гігабітний тариф

Реалії сьогодення, особливо в умовах воєнного часу, наочно довели, що стабільний Інтернет на високій швидкості є однією з ключових потреб громадян для забезпечення та підтримання повноцінного зв'язку та якісних умов життя та праці. Саме тому з метою підвищення рівня послуг, які ми надаємо, та поширення гігабітного доступу до мережі Інтернет для все більшої кількості абонентів, Мережа Ланет представляє новий гігабітний тариф «VIP Ethernet+».

Гігабітний тарифний план «VIP Ethernet+» передбачає доступ до українських ресурсів на швидкості до 1000 Мбіт/с та до закордонних ресурсів на швидкості до 500 Мбіт/с, а також до ТВ-пакету «Prime» з понад 190 онлайн-телеканалами.

Тариф доступний для підключення для нових, а також для переходу для дійсних абонентів. Вартість підключення або переходу на тариф становить 199 грн.

Звертаємо вашу увагу, що для забезпечення гігабітного доступу необхідно мати мережеву карту, що підтримує 1 Гбіт/с, жорсткий диск SSD (або інші аналогічні за швидкістю обробки інформації) та гігабітний комутатор чи роутер.