60 днів безкоштовного користування антивірусом ESET для абонентів Мережі Ланет

Пропозиція діє для всіх наших користувачів послуги Інтернет

60 днів безкоштовного користування антивірусом ESET для абонентів Мережі Ланет

Дорогі абоненти!

В умовах постійних цифрових атак зі сторони ворога надважливим завданням є забезпечення надійного захисту українських користувачів від потенційних загроз на кіберфронті. Саме тому компанія ESET надає можливість безкоштовно захистити комп’ютери або мобільні пристрої антивірусними програмами для інтернет-користувачів Мережі Ланет.

Понад 200 000 унікальних ліцензійних ключів комплексної послуги ESET Internet Security компанія передала абонентам Мережі Ланет. Свій персональний ліцензійний ключ разом із детальною інструкцією використання ви можете знайти в особистому кабінеті або на вашій електронній пошті.

Цей ліцензійний ключ є універсальним і дозволяє вам безкоштовно користуватись комплексним антивірусним захистом ESET Internet Security на одному пристрої (Windows, macOS або Android) протягом 60 днів з моменту активації. Застосувати ключ необхідно до 31 грудня 2023 року.

ESET — експерт у сфері захисту від кіберзлочинності та цифрових загроз, міжнародний розробник рішень з ІТ-безпеки, провідний постачальник у галузі створення технологій виявлення загроз. Заснована у 1992 році, компанія ESET сьогодні має розширену партнерську мережу й представництва в більш ніж 180 країнах світу. Головний офіс компанії знаходиться у Братиславі, Словаччина.